Tystnad.

Det är inte ofta man får uppleva total lugn och tystnad. Jag är vaken här hemma och alla andra sover. Jag ska ta vara på stunden och äta frukost och mitt morgonkaffe i lugn och ro. Mitt morgonvärde låg på 8,8 och det är inte jättehögt men jag skulle vilja ha ner det lite. Dags att ta några nattvärden och se hur jag ska göra med basalen. Ha en fin långfredag!

Tjing!

Annonser

2 thoughts on “Tystnad.

  1. Har du testat sådan där kontinuerlig mätning? Sensor på magen och en liten mätare typ som pumpen? Kanske går direkt med din pump? Så slipper du vakna på natten. Slipper den eventuella stressen det medför? Går väl att ha den där sensorn utan en mätare också tror jag? Man lämnar in den efter en vecka eller något.

    Bara ett tips, inget mera.

    • tackar för tipset:) alltid välkommet med tankar. Har frågat på mottagningen om sensor vid flera tillfällen men bara fått till svar att de jobbar på det. Tror inte att de är med i läkemedelsförmånen så det är väl en fråga om pengar kanske. Det ska gå att samkoppla med min pump så det vore ju jättesmidigt att ha en några nätter. Tycker också att blodsockret påverkas av att vakna varje natt. Tack för din kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s