Förstår ingenting

Värdena blev bättre igår efter nålbytet. Bara det att när jag kom i säng hade jag 9,5 igen. På väg upp alltså. Tog lite korrigering och somnade. Idag vaknade jag med 11,9. Dags att se över basalen för jag kan inte hitta någon orsak till dessa höga värden.

För övrigt sitter jag och Mini och myser en stund. Vi sla snart äta lite frukost och sen blir det jobb fram till sena kvällen för mig.

Tjing!

Annonser

7 thoughts on “Förstår ingenting

 1. DEt är ju sånt här som är så märkligt och obegripligt med denna sjukdom..finns Aldrig någon logik i det.

 2. Jobbigt för dej! Jag har samma problem med hoppande värden.
  Det enda jag kan se ibland är stress eller oro som orsaker. När man tagit extra insulin och ändå hoppar det upp sådär lurigt.

  • Ja, nu har det varit helt ologiskt i några dagar. Just nu hänger jag bara med och väntar ut värdena. Hittar ju inga orsaker alls. Känns lite taskigt när jag faktiskt varit supernoga med mat under påsken och helt skippat allt sött…

   • Mm, det känns taskigt och väldigt ovärt när man gör sitt bästa och sockret ändå hoppar som en gutaperkaboll. Frustrerande många gånger.
    Hoppas att sockret stabilierar sej för dej. Det är ju så väldigt olika från dag til dag/perod till period. Vänta ut som du säjer är ibland det enda man kan göra.

 3. Kollar du nattvärdena något? Jag körde en vecka (nästan) som jag ställde larm på kl.3:00 och kollade så att det inte var så att jag hade känningar på natten.

  • Jag kollar nattvärde några nätter varje månad men det ligger ok vid 03 och jag har inte hittat någon trend i just dessa svängningar heller. Superjobbigt men det kan vara ett visst mått av stress som påverkar just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s