På glid…

Har haft ganska dåliga värden sen vi kom hem från husvagnen… jag har lite svårt att förstå min kropp ibland.

Alltid när vi är ute med vagnen så ligger blodsockret pressat som bara den. Jag har basalen på 50% och tar ytte pyttedoser till måltid och har ändå känningar varje dag. Kan bero på att man är igång hela tiden där och vi har varit mycket i skogen med hundarna.

Direkt när vi kom hem ställde jag upp basalen igen och tog vanliga doser till måltid men hör och häpna…jag ligger konstant högt! Igår hade jag inte ett enda värde under 15! Katastrof! Det är ju inte så att man mår toppen då. Jag har korrigera och donat men kroppen tar inte emot insulinet verkar det som.

Nu vill jag inte börja ändra basalen eftersom jag börjar jobba imorgon igen efter semestern. Jag får helt enkelt ha is i magen några dagar…

Nån som har någon ide om vad som står på i kroppen min?

Ting!

Annonser

One thought on “På glid…

  1. Hej Hanna. Har samma problem nu. Efter att ha haft bra värden i juni ligger jag nu oftast lite, eller mycket högt. Märker också att min kropp ibland inte tar emot insulinet. För mej hänger det lite ihop med stress. Om jag är stressad eller på något ställe som stressar mej så skjuter blodsockret i höjden. Klart det blir jobbigt för dej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s