Känslan för att blogga…

Har varit låg länge. Har inte riktigt känt att jag kunnat skriva om npgot nytt och på det privata planet har det varit mycket.

 

Hur som helst så bestämde sig min pump paradigm veo att avsluta sitt liv någon gång i september vilket innebar en lånepump väntan på den nya modellen 640 g. Jag har gått med sensor hela sommaren och var orolig för att inte få fortsätta med det med den nya pumpen.

Nu har jag fått en egen, inte en till låns alltså. Min braiga läkare såg på mina långtidsvärden att den gör sitt jobb. Mitt hba1c är det lägsta jag haft på säkert 10 år.

I natt hände något med nålen tror jag, trenden har fortsatt under dagen så jag beslutade mig för att byta i pumpen och korrigera. Att ligga högt länge gör mig slö, arg och ger mig känslan av att ha en äcklig hinna över kroppen. Nu håller jag tummarna att jag räknat rätt.

 

God fortsättning!
image De där små små bubblorna…irriterande!

image

Skräpigt!

image

Alltid packad med det nödvändigaste.
image
Inte bra!

 

Annonser

2 tankar om “Känslan för att blogga…

  1. Roligt Hanna att du bloggar igen! Jag har ju gått över till Animas i somras, och vet du, det kommer just inga små bubblor då man drar upp insulinet. Så skönt!

    Gott nytt år!!

    • Spännande. Jag är en sån vanemänniska så medtronic fick fortsätta förse mig med pump. 640g är spännande och jag hoppas att smartguard (funktionen jag verkligen behövde) överträffar de små irritationsmomenten med bubblor😊

      Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s